Nagyon csúnyán átvertek, rossz csomagot küldtek, mi a teendő?
Szerintem egyébként jogszabályban kellene kötelezni minden csomagszállító céget, hogy fizetés előtt köteles megvárni a csomagbontást, ha a címzett úgy akarja.
Ez így lenne korrekt.
Szerintem meg a fórumokon is (mint azon kívül is) előfordulnak paranoid, rosszindulatú emberek, akik bármibe képesek belelátni negatív hülyeségeket.
Valóságot, életszerűséget nem érzékelik. Nem tudják felmérni, hol húzódik a valóság és fantázia határa.
Sajnos én is annyit láttam már az évek alatt, hogy pszichiátriai tanulmányt írhatnék ezekből a képzelgő, mentálisan sérült alakokból, akik csak bosszúságot okoznak másoknak, hülyeségeken vitatkoznak, trollkodnak.
A történet jó, csak két megjegyzés:
1. A szélhámos azt állította, hogy visszament a postára és a normál módon feladott csomagot visszacsinálta, hogy utánvétes legyen. Ez is már kicsit érdekes, bár nem tudom, a posta van-e ennyire rugalmas, ha mondjuk hamar visszament és még elkapta.
2. Soha nem szabad úgy rendelni, amikor az eladó keres meg, hogy "nekem pont van egy ilyen", ez ugyanis a szélhámosok egyik kedvelt módszere. Kereső hirdetéseket ezért nem is érdemes kitenni, mert rárepülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!