Miért kapok sms-eket a +36-30-555-5526-os telefonszámról aminek az üzenetében Huawei ellenőrző kód szerepel, amikor nekem Samsungom van?
valaki a te számodat adta meg véletlenül (vagy nem) ahova az ellenörző kódot kéri.
Egy belépéshez, vagy aktiváláshoz kell ez a kód
Köszönöm Nektek a hozzászólásokat.
Közben kerestem én is és elég sokérdekes dolgot látok erről a számról. Főleg, hogy nekem már nem ez az első eset és a 2 nem is esik egybe.
a 2-es vagyok
közben megnéztem a telefonomban
én erről a számról a twitch, a facebook, az insstagarm és a google-től kaptam kódokat a kétlépcsős bejelentkezéshez.
(amit nagyon ajánlok, hogy kapcsoljon be, mert nagy bajság lehet ha valaki belép a fiókjába! Én azért kapcsoltam be mindenhol a kétfaktoros hitelesítést, mert kaptam a guglitól egy üzenetet, hogy Moszkvából próbáltak belépni a gmailembe....)
Szal még mindig azt mondom, hogy valaki félreírta a számot.
te is szívsz, mert kapod az üzeneteket
az a marha is szív, mert nyomkodja az 'üzenet újraküldése" gombot és csodálkozik, hogy nem kap semmit :DDDDD
képernyőképem: [link]
4/4 Nagyon szépen köszönöm. Ezt hol tudom beállítani?
Sajnos én amikor az első instagrammos sms-t megkaptam rámentem a linkre, de egy facebookos oldalra vitt, de a keresett oldal nem található ezt hozta ki. Viszont mivel nem néztem alaposan át az sms-t későn vettem észre, hogy elég sok a helyesírási hiba benne.
"Miért kapok sms-eket a +36-30-555-5526-os telefonszámról "
Mert a te számod adta meg valaki tévesen.
Attól még aludhatsz nyugodtan.
(1) Euronics-csomag var Onre. Kerjuk, nezze meg es igazolja vissza: www.bhg.life/h6/?n=286117
*One lett a 2-ik hely a(z) Euronics sorsolason 06.25-an
Most kaptam én is egy ilyen üzenetet ettől a számtól
7-esnek válasz
Üdv
Én is kaptam az előbb egy ilyen üzenetet
Kamu az egész nehogy rá menj az oldalra
Miután kitöltöttél három kérdést utána átdob egy botmediaz nevű oldalra és kérni fogja a bankkártya adataidat
1 euró és tiéd a telefon
Aljas dolognak tartom, hogy egy ilyen cégnek mint az Euronics lerombolja a hitelességét, megérdemelne egy súlyos büntetést és az emberek naivitásáról nem is beszélek
EZ CSAK SZEMÉT ADATGYŰJTÉS HOGY LEAMORTIZÁLJA A PÉNZETEKET!!!!
VIGYÁZZATOK ÉS FIGYELJETEK!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!