Mobilon készített videót miért kell stabilizálni mostanában? Eddig nem csinált ilyet. Keresztben széthúzza a videót, utána meg mindet stabilizálni kell.
De pont azt értem ahogy írtam, ha úgy veszem fel a videót hogy a teló függőlegesen van és visszanézem, hosszába rakja persze elnyújtva.
Erre felajánlja hogy stabilizáljam, ami nagyon sok idő, és persze menteni is kell utána, ez se kevés idő.
Ezek nélkül meg nézhetetlenek.
Amit írsz az elforgatás. Senki nem mondaná erre a folyamatra, hogy stabilizálás. Ha jól sikerült értelmeznem.
Kapcsold be a telefonon az automatikus elforgatást, ha most nem lenne. Egyelőre ennyi ötletem van.
Mindig be van kapcsolva, soha nem kapcsoltam ki.
Valami más ötlet?
Te meg lehetnél kicsit önállóbb. Nincs eldugva, de ez készülékenként változó lehet.
Beállítások, Alkalmazások(ott kiválasztod,nem tudom milyen néven van, feltehetően Kamera, ráböksz) Adatok törlése.
Utolsó, mindenkin itélkezni szoktál aki kérdez valamit? Jó lehet veled beszélgetni.
Amúgy köszi megcsináltam, de nem lett jobb semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!