Beleesett az Iphone 8 a wc-be, lesz baja?
Figyelt kérdés
Azonnal ki is vettem, ugyanúgy működik, nem látom semmi jelét annak, hogy baja esett volna. Gondolom, most nem szabad tölteni, áramütés lehetősége miatt.2019. okt. 24. 11:57
1/13 A kérdező kommentje:
Talán egy nagyon kicsit recseg a hangszórója, amikor bekapcsolom a zenét.
2019. okt. 24. 12:07
2/13 A kérdező kommentje:
Az Apple oldalán ezt írják: “ legfeljebb 1 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe“. Ezek alapján remélem, hogy nem lett baja attól, hogy maximum 3 másodpercig a vízben volt.
2019. okt. 24. 12:41
3/13 Morzsi007 válasza:
Nem kellene, hogy baja legyen. Vízálló bizonyos mértékig. Nekem nyáron a Balatonba esett bele kb 80 cm-s vízbe és egyből lement az aljára úgy, hogy az iszap elfedte. Kb 20 ms után sikerült megtalálnom. Nem lett baja.
4/13 anonim válasza:
#4! 0,02 másodperc alatt megtaláltad, az már nem semmi! 😀
5/13 anonim válasza:
Olyan reflexe van hogy 20 millisec alatt megtalálta.
Gondold el,hogy mikor utánanyúlt,hogy felvegye azzal a gyorsasággal ahogy a keze a vízbe csapódott mekkora cunamit csinált a Balcsiban.
6/13 anonim válasza:
Az a recseegés olyan fingásszerű hang? Mert akkor kicsit gittes lett a retyóban, és most azt párologtatja el.
7/13 anonim válasza:
#5! Akkor már sejtem, mi borította föl a kenumat Balatonlellén. 😂
8/13 Morzsi007 válasza:
#4, #5, #7. Látom figyeltek a részletekre, sikerült kivenni a lényeget. 🧐😄 elírtam, “mp-t vagy “s-t” akartam írni aztán ez lett belőle. Szóval 20 másodperc volt kb, szóval nem én döntöttem fel a kenudat.
9/13 anonim válasza:
Hogy a kenut te borítottad föl, azt már az Isten le nem mossa rólad!😀
10/13 anonim válasza:
ti készen vagytok :DDDD
nade a lényeg:
ha mégis baja lesz MÉG VÉLETLENÜL SE MONDD EL a szervizben, hogy wc-be esett!
onnantól kezdve nem foglalkoznak vele (én sem nyúlkálnék szivesen egywc-be esett telefonban.
Kollégám teja megdöglött egy hasnló esettől, és a szervizben már tették is a telóra a matricát: 'veszélyes hulladék'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!