Szerintetek sok olyan ember van aki elofizetessel vesz telefont de nem fizeti a reszleteket hanem eladja a telefont?
Szerintem nem sok. Attól hogy eladja a részletfizetéssel vásárolt telefonját nem jár jól az illető-
2 féleképpen tudná eladni amit nem lehet elvileg
1- Nagyon olcsón adja, mert aki megveszi a telefont vállalja a részletfizetés további fizetését. De itt rosszul járhat az eladó, mert ha a vásárló 2 hónap után nem fizeti a részletet, a behajtó az eladótól fogja követelni. Nos akkor az eladónak nincs telefonja, de fizetnie kell tovább a részleteket.
2. Eladja elfogadható árért ( de az jóval kevesebb mint ami neki részletkifizetéssel együtt kijönne). A kifizetett üsszegből igyekszik visszafizetni a tartozását. Így se jár jól.
Nem tudom, mit akarsz ezzel.
Az a cél, hogy nem fizetsz, megpróbálod kikerülni a behajtást, valami trükkel?
Nem akarok ezzel semmi csak kerdeztem
Hallottam olyat hogy valaki csovesek nevere meg kamucimekre vett telefont es nem fizette hanem eladta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!