Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » EMAG garancia? Valaki emag...

EMAG garancia? Valaki emag rendelès?

Figyelt kérdés

Rendeltem 1 hete az emagról telefont , ma leraktam a kèpernyőjère fordítva ès megreped 2 hejen , csak azt nem èrtem hogy.....

Szóval erre van garancia vagy nincs?

Ès ha van akkor hogy müködik?

2019. okt. 16. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Törésre sehol nincs garancia, mivel az nem a készülék hibája, hanem a te hibádból keletkező kár - max plusz pénzért biztosítás (jellemzően szolgáltatóknál).
2019. okt. 16. 23:47
 2/7 lencsefőzelék ***** válasza:
82%
2 hejen? Ez komoj?
2019. okt. 16. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

"Ès ha van akkor hogy müködik?"

Ugye ez most csak vicc?

Mi itt nem foglalkozunk semmilyen garanciás vagy más problémával. Azzal fordulj az emag ügyfélszolgálatához közvetlenül.

Ja, és legközelebb az legyen az első dolgod, ha nem tudsz vigyázni a telódra, tegyél rá tokot meg kijelzővédőt.

Én is leejtem gyakran, de a 3 éves telómon egy karcolás sincs ennek köszönhetően, és nem kell azon agyalom, hogy gariba javítják vagy sem.

Egyébként a vásárlástól (kézhezvételtől) számított 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól.

Visszaküldöd, levonják a javítás árát, és a különbözetet megkapod.

Pl. ha 30 ezer volt a teló, 25 a kijelző bele, 10 a munkadíj, akkor rádobsz egy ötöst és meg van oldva a probléma.

2019. okt. 17. 06:55
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
81%

Az nem tudom milyen telefon, aminek a képernyője megreped attól, hogy lefordítva teszed le. Vagy rátetted valamire vagy előtte repedt volt, csak nem olyan mértékben, hogy észrevedd.

Van az a szabály, hogy fél vagy 1 évig, ha valami történik és te igényled a javítást garanciálisan, és elutasítja, akkor a cégnek független szakértővel kell bizonyítania, hogy a kár nem gyártási hiba miatt keletkezett. Volt amúgy ilyen eset, elég ritka ugyan, de ez rosszul összeszerelt telónál előfordulhat.

2019. okt. 17. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

"ma leraktam a kèpernyőjère fordítva"

Az igazat légyszíves.. az igazat!

2019. okt. 17. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Töresre nincs gari
2019. okt. 17. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:

5/6 az igazat mondom , nem èrtem mièrt hiszel te mást ...... Meg amúgy is mièrt ne mondanám az igazat ????

5/2 Ez egy kèrdès volt hogy " Ha van hogy müködik " èrtelmes válaszokat várok , nem verebeket akik beszólogatnak !!! Ha válaszolsz normálisan , nem azèrt teszem fel a kèrdèst hogy köcsögül válaszolj.... Ha meg nem tudsz válaszolni akkor ne válaszolj , ha meg zavarja a csöröd a kèrdès akkor nem kell rá figyelni ilyen egyszerű , az összes olyan kommentelőnek aki nem tud normális választ adni ........

Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak ment a Zöld

2019. okt. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!