Hogyan tudok kilépni előző felhasználó Gmail fiókjából használt mobil vásárlása után?
Vettem egy használt Samsung S7 okostelefont amit a tulaj már 2 hete hírdetett. Buta telefon váltására.
Papírjaival dobozba el is hozta. De fel se volt töltve. Valóban 2 hónapja nem használhatta.
Bekapcsoláskor meglepve látom, hogy Gmail és minden személyes adat rajta van.
Hogyan léphetek ki a Gmail fiókból ilyenkor? (Nem érdekel, hogy mi van rajta és nem is akarok vele visszaélni. )
Illetve tényleg ilyen felelőtlenek az emberek, hogy erre nem képes?
Diplomás huszonéves eladótól.
Beállítások --> Fiókok.
Kijelölöd, utána a jobb felső sarokban kiválasztod az eltávolítást.
Ha már nem lesz ott semmi fiók, csak akkor csinálhatsz nyomógombos hard resetet, különben ráfázol.
3# doboz, garanciapapír az eladó nevén. Plusz már vagy 2 hete hírdette.
Én is csak néztem, hogy miért ilyen felelőtlen valaki.
Mondjuk az tényleg látszott, hogy nem használta 2 hónapja. Legalább feltölthette volna és akkor leesik, neki, hogy valamit törölni kéne.
Sőt még kérdésbe is megosztom itt hátha tanul valaki belőle. Elég alap dolog lenne pedig.
"Én is csak néztem, hogy miért ilyen felelőtlen valaki."
Nem biztos hogy a saját fiókja, csak létrehozott egyet amíg eladja a mobilt. Nekem is van ilyenem vagy 6-7 ilyen esetre.
Semmi gond nem származik abból ha törlöd.
Ha megvan a neve, címe, egyszerűbb, ha felhívod, és megkérdezed tőle.
Engem pont ugyanígy akartak átverni. Egy lemerült telefont hoztak, így nem tudtam ellenőrizni, hogy törölve lett e azt ID je. Nyilván nem volt, mert másodjára nem hozták vissza. Ez egy iphone 6 S volt.
# 6
Ebben mi az átverés? Kicsit mintha zavaros lenne a "beszéded".
Kilèptem a Google fiòkbòl, de a gyàri visszaàllìtàshoz kèrte a Google jelszavàt a vègleges törlèshez.
Gondolom ez azèrt van, hogy vèletlen se töröljön sajàt adatokat ha fèlrenyomnà valaki.
Szòval szoltam a sràcnak, hogyha erre jàr törölhe màr a jelszavàval.
Jött is egybõl. Finoman megjegyeztem, hogy eladàskor illene vissza àllìtani ès örüljön, hogy nem olyanhoz került aki visszaèlt ezzel.
Igazság szerint én nem kilépésről beszéltem (#2), hanem a fiók, listából való teljes törléséről.
Ami után pedig vége, nincs ilyen, mint amiről te beszélsz.
De mindegy, így látatlanban nem lehet tudni, hogy mit csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!