Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fel lehet, , törni" egy...

Fel lehet, , törni" egy telefont wifiről?

Figyelt kérdés

Ujjlenyomat+jelszóval van levédve a telefonom,és a kíváncsiskodó szüleim elől védem le igazából a telómat.Ma apám azt mondta,hogy hiába állítok be jelszót,meg minden,őneki van hozzáférése.De hogy?Megnéztem a beállításokat,se megbízható eszköz,se megbízható hely nincs beállítva.Wifin keresztül fel tudja valahogy oldani a telómat?Ha igen,hogyan?

És ha nem,mi más lehet még a taktikája?

2019. okt. 10. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
kérdezd meg hogy miért akar turkálni a gyereke telefonjában
2019. okt. 10. 19:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazából ezt nem értem,hogy miért akar ő befolyni a telómba.

Nem engednek nekem közösségi oldalakat sem,pedig nekem vannak és leginkább ezek azok,amiket ,,védek".

De azt mondja,hogy ,,joga van hozzá".Leginkább szerintem azért...

2019. okt. 10. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát egyedül hard resettel tudja kivenni a kódokat a telefonból, de azzal se jár jól, mert akkor minden törlődik a telefonról és alaphelyeztbe áll. Egyébként meg wifiről esélye sincs, hogy feltörjön.. ha meg nagyon aggódsz emiatt, akkor telefonhasználat után mindig kapcsold ki a wifit és probléma megoldva.
2019. okt. 10. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves vagy?

Miért akar "turkálni"?

Volt valami előzmény?

2019. okt. 10. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Töröld le az ujjad nyomát a mobilod kijelzőjéről, mert anélkül látszik rajta, hogy melyik helyeken húztad végig az ujjad a feloldáskor.
2019. okt. 10. 22:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem mintáa,hanem jelszavas a telefonom,azt pedig nem tudja lenézni,mert alapból mindig ujjlenyomattal oldom fel a telefont.

A wifit ki szoktam kapcsolni,de azt lezárt képernyőn is be lehet kapcsolni.

Nincs előzménye igazából.Még a saját szobámban sem tölthetem a telómat,hanem csak az ő szobájukban,azt is csak minden 2.napon.

2019. okt. 11. 05:08
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Valószínűleg nagyon fiatal vagy, szerintem maximum 10 éves. És valószínűleg nem akarják, hogy facebook zombi legyél!

Amúgy sem lehetne 13 alatt facebook fiókod, de ezt a legtöbb gyerek elintézi azzal, hogy hamis születési adatokat ad meg (ez egyenértékű egy kamu profillal).

2019. okt. 11. 15:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem 10 éves vagyok,hanem 15
2019. okt. 12. 07:08
 9/10 A kérdező kommentje:
De itt a kérdés az,hogy hogyan lehet egy jelszóval védett telefont jelszó nélkül feloldani,vagy letiltani róla mindent,nen az,hogy kinek mi baja van ennek a hátterével🤔🤷
2019. okt. 12. 07:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, max ha hozzáférnek a Google fiókodhoz, de azt észrevennéd.

A kérdésre a válasz : SEHOGY

2019. okt. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!