Fel lehet, , törni" egy telefont wifiről?
Ujjlenyomat+jelszóval van levédve a telefonom,és a kíváncsiskodó szüleim elől védem le igazából a telómat.Ma apám azt mondta,hogy hiába állítok be jelszót,meg minden,őneki van hozzáférése.De hogy?Megnéztem a beállításokat,se megbízható eszköz,se megbízható hely nincs beállítva.Wifin keresztül fel tudja valahogy oldani a telómat?Ha igen,hogyan?
És ha nem,mi más lehet még a taktikája?
Igazából ezt nem értem,hogy miért akar ő befolyni a telómba.
Nem engednek nekem közösségi oldalakat sem,pedig nekem vannak és leginkább ezek azok,amiket ,,védek".
De azt mondja,hogy ,,joga van hozzá".Leginkább szerintem azért...
Hány éves vagy?
Miért akar "turkálni"?
Volt valami előzmény?
Nem mintáa,hanem jelszavas a telefonom,azt pedig nem tudja lenézni,mert alapból mindig ujjlenyomattal oldom fel a telefont.
A wifit ki szoktam kapcsolni,de azt lezárt képernyőn is be lehet kapcsolni.
Nincs előzménye igazából.Még a saját szobámban sem tölthetem a telómat,hanem csak az ő szobájukban,azt is csak minden 2.napon.
Valószínűleg nagyon fiatal vagy, szerintem maximum 10 éves. És valószínűleg nem akarják, hogy facebook zombi legyél!
Amúgy sem lehetne 13 alatt facebook fiókod, de ezt a legtöbb gyerek elintézi azzal, hogy hamis születési adatokat ad meg (ez egyenértékű egy kamu profillal).
Nem lehet, max ha hozzáférnek a Google fiókodhoz, de azt észrevennéd.
A kérdésre a válasz : SEHOGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!