Xiaomi Redmi 7 telefonom egyfolytában lecsatlakozik a wifiről! Mit tudnék csinálni vele?
Figyelt kérdés
Játszom, és egyszer csak kiírja a játék, hogy Reconnecting, közben meg azt mutatja a telefon, hogy van wifi. Ugyanez a helyzet mobilnettel, és hordozható wifivel is. Mikor megkaptam a telefont, akkor nem volt ilyen baja, szoftverfrissítés óta ilyen.
Tudtok segíteni hogy mit csináljak? :(
2019. okt. 10. 18:20
1/7 anonim válasza:
Nézd meg a beállításokban, nincs-e beállítva akkumulátorkímélő.
2/7 A kérdező kommentje:
Ki van kapcsolva :(
2019. okt. 10. 18:34
4/7 anonim válasza:
Ha azt mutatja, hogy a teleofnon van wifi és mégus reconnectel, akkor a játékkal van a baj. Az is frissült? Esetleg egy factory resetet próbálhatsz és ha még mindig nem javult a helyzet, akkor már tuti, hogy a játék a ludas.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem a játékkal van baj szerintem, mert más játékkal is csinálta ezt.
Az meg, hogy így jár aki ilyen telefont vesz, baromság. Semmi közöd hozzá hogy miért vettem ilyen telefont, ha nem tudsz segíteni akkor fogd be, nem kell osztani az észt :)
Közben állítgattam ezt-azt, és úgy tűnik hogy most már nem csatlakozik le, mondjuk jobban is merül a teló. Köszönöm a segítséget ^_^
2019. okt. 10. 20:29
6/7 anonim válasza:
Valószínüleg a router-ben van a hiba.
Milyen router-ed van?
7/7 A kérdező kommentje:
TP-Link, de nem azzal van baj szerintem, mert mint mondtam, mobilnettel és hordozható wifivel is csinálta. De sikerült megoldani <3
2019. okt. 11. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!