80 ezerig melyik telefont érdemes megvenni?
Kényeztetném magam 64/4 (Ram/Rom)
Nem merek xiaomit,asust, zen,lenovo,meizu...meg ilyeneket megvenni, bár lehet hogy jó.
Szívesen megfontolom a javaslatodat.
Szerintem akkor már csak 2, ezek közül a Mate 20 Lite mindenképp kiesik, az árán kívül egyetlen előnye sincs a másikakkal szemben! A maradék különbségeket összegezve:
Samsung Galaxy A50 :
Újabb típus, alapból frissebb szoftverrel, jobb kijelző, jobb fényképező, nagyobb tárhely + nagyobb kártyával bővíthető, nagyobb akksi, fm rádió, újabb bluetooth-verzió
Honor Play :
Kicsivel erősebb hardver, gyorsabb LTE-bitráta, 4K-videózás, gyorstöltő
Szép telefonok.
Samsung Galaxy A50 nekem csak a
128-as tárhely 6" feletti kijelző ami miatt ezen az áron szóba jöhet. Nem rajongom a koreai, tajvani márkékért.
Ha ez a Samsung 4 helyett 6 Ram ennyi pénzért, akkor sem venném jó szívvel, hiszen 120 ezerről 80 ezerre okkal süllyedt le.
Úgy látom, gyűjtök még a perselybe, hogy olyan ha már telot veszek akkor legyen már inkább 128/6 -os és akkor le van tudva 18 évig a telefon.
Ha valaki (én) nem tud dönteni melyiket akarja, ne vegye meg egyiket sem, mert csalódni fog; inkább gyűjtsön még pénzt.
Nem igaz?
Most már 95 ezerért kapható, bár állítólag festményszerű ("kifestőkönyv") képeket csinál. (hdr szerű?)
Huawei P30 Lite Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 128GB, LTE, Pávakék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!