Donáth Gyula kérdése:
Samsung SGH-R210S "őskövület" mobiltelefonhoz jól használható (nem "agyonstrapált") akkumulátort keresek. Hol szerezhető be (ha egyáltalán), mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennél a telefonnál már több nagyságrenddel többet tudók is vannak, mégis szeretném megtartani és használatban tartani ezt az öreg szerkezetet, mert szinte félálomban is magabiztosan kezelem. Akkumulátora viszont haldoklik, már tipikus, hogy én úgy látom, be van kapcsolva, engem mégsem tudnak hívni, azt hallják hogy "pillanatnyilag nem kapcsolható". Nyilván az akku kapocsfeszültsége leesik, amikor hívják a készülékemet, és ezért nem képes a fogadásra. Egy jó aksi meghosszabbíthatnáa számomra kedves készülék élettartamát.2019. okt. 6. 12:57
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!