Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom megtekinteni a...

Hogy tudom megtekinteni a fájlokat a Nokia 3.1 Plus telefonnál?

Figyelt kérdés

Új telefon, nemrég vettem. Viszont nem tudom megtekinteni a rajta lévő fájlokat a gépen. Kártyafüggetlen, és a régi SIM kártyám adatai, és az SD-kártyám adatai is rajta vannak (képek, zenék, videók stb.). Ha csatlakoztatom a géphez, csatlakozik ugyan, de nem tudom megnézni a mappákat. Nem jeleníti meg őket. A telefonon kiadja.

Mit csinálhatnék neki, hogy kiadja a mappákat és fájlokat?

2019. okt. 2. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Le kell húzni az értesítési sávot csatlakoztatás után és kiválasztani, hogy mit szeretnél, alapból csak töltésen van.
2019. okt. 2. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Most már nem is ad ki értesítési sávot. A múltkor még kiadott, és hiába mentem rá, hogy média eszközök átvitele, akkor sem adja ki a mappákat sem.
2019. okt. 3. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:
A telefont egyébként egy kulccsal lehet kinyitni. Úgy esetleg lehet, ha kiveszem mindkét kártyát, és újra visszarakom és utána csatlakoztatom a géphez?
2019. okt. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!