Samsung Galaxy A70 vagy HuawaeiP30 Lite?
Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni?
Jelenleg is Huawei telefonom van de kb 1 év alatt tönkre ment. A Samsung telefonokat mindenki szidja a környezetemben, így fogalamam sincs melyiket érné meg jobban. Nagyon sokat fényképezek ezért fontos, hogy jó kamerája legyen. Illetve az aksi, hogy jól bírja. Sajnos 120ezernél többet nem tudok rá költeni.
A valászokat előre is köszönöm.
20/L
Tapasztalatból írom, hogy a Huawei nagyon jó minőségű márka, az enyém 4 és fél éve zökkenőmentesen működik, sosem volt szervizben, pedig rendesen használom, és egyedül az utóbbi fél évben jött elő, hogy a tartalmakat visszafogottan adja vissza (kisebb felbontású megjelenítés, fullon is elgyengült hangszóró), de azon kívül semmi baja!
Nekem is fontos a jó kamera, és 2 típus kivételével a Huawei erre is mindig odafigyelt, és úgy vettem észre, hogy a P30 Lite ebben is jobb (talán), míg az A70 inkább csak elfogadható minőségű képeket csinál! Hasonlítsd össze a tesztképeket a Mobilarénában, és majd eldöntöd!
De nekem például azért az A70 képei is megfelelőek, és bár az a drágább, de amilyen erős a hardvere, hatalmas az akksija és tárhelye, és amennyi funkciója van, mégis szerintem jobban megéri, a legjobb ár-érték arányú telefonok egyike, én is ilyet készülök venni!
Jelenleg a70rol írok és hat nincs semmi gond vele
Szépen fotóz
Erős a net
És persze k.rv@nagy a tárhely is amit imádom
De mivel világéletemben iphones voltam ezért nem kötődöm hozza annyira de mint telefon kiváló
Ja és ha választanál akk a kéket mert az olyan szép
Samsung A70 tényleg szép képeket csinál és ha jól emlékszem erős aksija is van 100000ft körül van .p30 szerintem drágább
Amúgy én samsungot venném meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!