Xiaomi Mi 8 vélemények?
Figyelt kérdés
2019 végén megéri megvenni, vagy esetleg van ebben az árban jobb telefon is?2019. szept. 28. 16:07
1/5 anonim válasza:
ÉN szeretem a Xiaomikat. Az akkumulátorban, működési időben verhetetlenek az ugyanolyan kapacitású akkumulátorral rendelkező más márkákhoz képest.
Én is ekörül keresgettem mostanában. Az előző telefonom is Xiaomi volt.
Javaslom nézd meg az újabb kiadású Xiaomi Mi 9T-t is, árban hasonló, funkciókban is minimális különbség, de újabb, és ami a legfontosabb, 3400mAh akkumulátor kapacitás helyett 4000 mAh akku. 20%-ka hosszabb működési idő töltés nélkül.
3/5 anonim válasza:
az előző bejegyzésemben a link szétesett, próbálom másodszor:
"www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-osszehasonlitasa:xiaomi-mi-8-128gb-6gb-ram-p413940607,xiaomi-mi-9t-64gb-p474606075/"
4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit félek a pop up kameráktól, nektek mi a véleményetek róla?
2019. szept. 29. 10:20
5/5 anonim válasza:
Imádom. A 300 ezer garantált nyitás-zárást pedig lehetetlen elérni. Ha mégis elromlik a garancia fedezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!