Nektek is volt már ilyen telefonotokkal?
Mire hazaértem arra lettem figyelmes hogy nem old fel a telefonom (ujjlenyomattal) persze másik lehetőséggel élve pinnel beléptem és furcsán melegnek éreztem a telefonnak azt a részét ahol az ujjlenyomatolvasó szenzor van...Beállitásoknál meg akartam nézni miért nem old fel de meglepődve figyeltem hogy nincs olyan menüpont tudjátok a biztonságon belül hogy ott belemenjek abba a részébe...Utána olvastam és javasolták a gyári visszaállitást igy azt tettem de az sem segitett mert a szenzor nem érzékeli semmi féleképpen az ujjamat.
A telefon van 1 éves ami Honor View 10 eddig semmi baj nem volt vele.
Van rá még 1 év garancia igy küldjem el szervízbe szerintettek?
Szerviz, de akkor nem lesz telefonod pár hétig.
Én hagynám a francba, használnám PIN kóddal.
Köszönöm a gyors válaszokat!
En napi szinten hasznaltam es jobban szerettem mint a pin-t mert pillanat alatt feloldja de kinek mi , ezért a kis dologért inkább még elküldöm szervízbe amig van rajta garancia mert azért telefon valasztasnal eros szempont volt hogy legyen ujjlenyomatolvasoja es nem ezert fizettem százezernél többet hogy ra 1 múlva kisüljön az ujjlenyomatolvasó szenzor...😅 , Pár hétre meg tudom nélkülözni😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!