Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetek számlás előfizető úgy...

Lehetek számlás előfizető úgy hogy most feltöltőkártyás vagyok de a tel. Számomat meg akarom tartani?

Figyelt kérdés
Jó lenne át váltani mert unom a töltögetést viszont rengeteg a tel.számom már ezer éve ez az egy számom van.
2010. júl. 15. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, én úgy tudom mindhárom szolgáltatónál megoldható. A T-nél biztos, mert én ott már megjátszottam ezt.:)
2010. júl. 15. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Telenoros vagyok személyesen intézted vagy lehet a neten is????Anyagiak??
2010. júl. 15. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz előfizus a Pannonnál is. Szerződés módosítás csupán.De ügyfélszolgálatnál tudod személyesen intézni. Telefonon sajna nem.
2010. júl. 15. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ingyen van,de az első havidíjat szerintem ki kell fizetni a helyszinen!Nálunk is ez volt. Páromtól kaptam telefoont kártyásan.(ill csak sim kártyát)S utána átmentünk előfizura mert bizonyos kedvezmények csak ugy érhetők el(Családi csomag pl)
2010. júl. 16. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!