Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S8 vagy Iphone 7?

Samsung Galaxy S8 vagy Iphone 7?

Figyelt kérdés

Szaisztok! Karácsonyra új telefont szeretnék kérni,és ez a kettő telefon nagyon tetszik. Még nem volt Iphone-om,szóval azzal nincs tapasztalatom. Samsungom csak egyszer régen,de arra már nem igazán emlékszem.

Vélemények,pozítívumok,negatívumok, bármit amit a telókról tudtok! Úgy láttam,hogy az Iphone 7 (128 GB) 10000Ft-tal drágább az S8-nál (64GB)(mielőtt valaki arra gondol,hogy felvágni akarok majd a választott telefonnal,vagy azt kérem ti válasszatok helyettem,akkor előre mondom,hogy eszemben sincs ilyen)

CSAK ez a kettő telefon jöhet szóba!

Főleg a tipikus social médiás alkalmazások lennének használva (ha iphone-t választanám,akkor még a Video Star). Nagyon szeretek fényképeket és videókat készíteni is.

Akkumulátor hogy bírja?

Az Iphone töltője tényleg könnyen tönkre megy?

Kibírnák 3-4 évig ezek a telók?/Melyik bírná ki 3-4 évig?

Köszi,ha válaszolsz :)

2019. szept. 25. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltunk rá hogy felvágni akarsz egy 3 éves telefonnal, nyugi.

Ha nem használod másra mint facebook, böngészés, meg instagram, akkor az iPhone is jó, és vedd azt amelyik jobban tetszik.

2019. szept. 25. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
iPhone 7
2019. szept. 28. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nincsen tapasztalatom Samsung-gal kapcsolatban, de azt tudom, hogy az iphoneok általában jó minőségűek. Nekem iphone 7-em van, egyetlen bajom vele az, hogy az aksi nem bírja elég ideig. Naponta átlagosan 4-4,5 óra képernyőidőt bír nekem. Én mindenre nagyon vigyázok, szóval nem tudom mennyire strapabíró a töltője(nem ráncigálom stb.) Márcsak 2 évig kap frissítést, de szerintem 3 évig még használható. Kamerája elég jó, bár én nem használom sokat. Újonnan szerintem nem igazán éri meg, szerintem használt telefont vegyél. Ha egy nagyon megbízható telefont szeretnél, szerintem az iphonet válaszd. Remélem tudtam segíteni.
2019. szept. 29. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Az Ip7 plus szerinted jó választás lenne?
2019. szept. 29. 20:31
 5/5 anonim válasza:
Szia! S8-at nem ajánlom nekem is az van. 4-szer volt szervízben, pedig csak 1.5 éves. 2-szer égett be a kijelző, egyszer nem vette a töltést, egyszer meg nem működött a kamera. Ha teheted iPhone 7-et válassz. Én is fogok váltani vissza iPhonera, mert amit a Samsung művel az botrányos.
2019. nov. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!