Hogy tudnám újraindítani a telefonom? (van vmilyen "módszer" erre a beállításokban? )
Huawei p8 lite
A telefonomnak elromlott a bekapcsoló gombja!Ezért beállítottam azt,h ha 2x rákapcsolok a képernyőre bekapcsoljon!
Ma kikapcsolt a wifim,és azóta nem tudom vissza kapcsolni!
Az lenne a kérdésem,mivel nem tudom megnyomni hosszan a
bekapcsoló gombot h kikapcsoljon a telefon (majd aztán ugye be hogy bekapcsoljon) ezért azt szeretném tudni,hogy hogy tudnám újraindítani a telefonomat?
(mikor még nem állt te a wifim,volt olyan h lefagyott a készülék,és újraindult magától!de mivel most nincs wifim,ezért nem tudom lefagyasztani)
nagyon hálás lennék,ha valaki tudna segíteni,vagy az újrainditós dologban vagy abban,hogy hogyan kapcsoljam vissza a wifit!
Ha elviszem egy GSM-s boltba,ott meg tudják csinálni?kb mennyibe kerülne?
A p8 lite telefonoknál sokszor elromlott a wifi. Ha garancia időben történt, alaplap cserével oldották meg.
Valamilyen szervizben kérsz egy árajánlatot. Ha szerencséd van, talán megéri javítani. Ha nincs szerencséd, nem kéred a javítást és buktad az állapotfelmérés árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!