Tudja-e (ki tudja-e) használni az okos telefont az is, akinek csak feltöltős kártyája van?
Mi koze a feltoltokartyahoz.
Itthon wifin a feltoltokartyas mobilt nyuzom.
Csak azt szgepem nincs is
Persze. Nekem is feltöltőkártyás a számom, a készülék pedig okos. Csomó funkcióját használom, és sok applikációt is letöltöttem rá.
Inkább attól függ a dolog, hogy mobilnete van-e az illetőnek, de azt szintén lehet venni feltöltőkártyához is (az én szolgáltatómnál megújuló és egyszeri adatkeretek is vannak).
Előbb próbáld meg valahogy kipuhatolni, hogy ő hogy viszonyul a kérdéshez.
Ha online rendelsz, akkor 14 napon belül elálhatsz a vaásárlástól, ha nem jönne be a dolog.
Pl. MédiaMarkt vagy Extremadigital esetében akár személyesen is átveheted, illetve visszaviheted.
Sokáig én is csak PC-t használtam és buta telefont, nekem tökéletesen megfelelt.
Végül csak lecsapódott nálam is egy "örökölt" telefon.
Először is jó volt egy kis változatosság, vagyis kitapasztalni az Androidot is. Az senkinek nem árt, hogy ért ahhoz is, illetve célszerű is már a mai világban.
Ha autózik az ember, akkor jól jöhet a navigáció, amire offline alkalmazások is vannak. Nyilván előbb wifiről telepítesz, utána használod.
Tud rajta zenét hallgatni fülessel, esetleg futás, kerékpározás közben is, ha művel ilyeneket.
Meg majd az élet hozza magával, hogy mit csinál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!