Megrendeltem az új iPhone 11 Pro-t mert a régi már régi. Át lehet mindent rakni belőle az újra egyben?
Szóval hogy van ez, minden átmegy meg hogy kell? Írjatok már le rendesen.
Meg ha minden atmásolódik akkor pl az ujjlenyomat az nem?
Tudjatok, ebben már jobb van, arcfelismerés.
Köszi!
Ja, fekete 256os.
Tévedsz barátom. :) Magamnak vettem a telefont saját pénzből.
A kommentedből én meg azt szűrők le hogy egy kis senki huszonéves vagy akit iskolában folyamatosan szivattak, kb 20 kiló lehetsz, és csak monitor mögül mered kinyitni a szádat. Élőben pisi kaki egyben lenne.
Ülj le, egyes!
"Ha mondjuk a regin a rencer kocsit lassabb már akkor a system is úgy megy át?"
Aztadurva, ilyen hülyeséget még nem hallottam.
Mert mit nem lehet érteni rajta okostolyás???
Mint a rossz Windows mikor már be van lassulva, hogyha azt egy az egyben atmasolod egy új gyors gépbe, lehet az gamer gép is, akkor is lassú lesz.
De amúgy erre már tudok a választ, ez nem rossz Windows meg Samsung is rendszer hanem megy rendesen.
Shhhh!
Mindegy honnan jöttem, mindegy hol vagyok. Az számít mim van, neked pedig nincs.
A magadfélék jönnek az ilyennel hogy milyen egy idióta vagyok. Lehet nincs sok agyam. De mégsem csórótelefon van a zsebemben meg nem rohadó suzukival járok amibe csak 3000et bírok tankolni hétvégéken. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!