Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Erdélyben van egy ismerösöm,...

Erdélyben van egy ismerösöm, az én kártyámon 40 forint van ( t-mobile, ismerösöm vodafone). Elméletileg ha hiv pénzt vesz le tőlem. Nem vett le. De miért?

Figyelt kérdés
Ma felhívott 5 percig beszéltünk, és egy forintot nem vett le tőlem. Ez hogy lehet????
2010. júl. 14. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
ha a határközelben van akkor lehet magyar hálózaton beszéltetek
2010. júl. 14. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
mert ha magyar számról hív, akkor csak ő fizet többet, mert te nem tudhatod, hogy kintről telefonál. Így igazságtalan lenne ha levenné a pénzét bárkinek is. Ugyan így van az is, ha te hívsz magyarból magyar számot, és ha az illető külföldön tartózkodik te nem fizetsz többet, mint egyébként, csak ő. Ezt onnan tudom, hogy a párom kamionos és mi is szoktunk beszélni, és én nem fizetek még rá.
2010. júl. 14. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépeeeen a válaszokat :)
2010. júl. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!