IPhone SE: létezik hozzá nagyobb kapacitású akku, mint ami eredetileg benne volt?
Eredeti akkumulátorra gondolok, van esetleg nagyobb kapacitással rendelkező, készült hozzá ilyen? 3 éve vettem, lassan cserélni kellene.
Attól tartok, olyan is előfordulhat, hogy olyan akkura cserélik, amely az iPhone SE megjelenésének pillanatában volt gyártva, "azóta állt a raktárban" és állásában is veszt valamennyit kapacitásából...
Aliexpressen találsz olyanokat,amikre ráírják, hogy 2100 mAh, de szerintem simán hazudnak. (Amiket vettem újratölthető AA, AAA elemeket, azokra is nagy számokat hazudtak.)
A jó utángyártott akksi az, amire ha rákötik a diagnosztikai eszközt, akkor azt jelzi magáról, hogy eredeti akksi, ennek minden paraméterei is az. Olvastam, hogy a jövőben Apple szoftverfrissítéssel le akarja tíltani majd az utángyártott akksikat. Persze a szép szavak szerint a vásárlók érdekében, hogy ne okozhassom nekik sérülést vagy balesetet (kánikulában tényleg gyakran gyulladnak ki utángyártott akksis telefonok).
(Iphone SE-m van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!