Mennyivel drágább a személyre gyártott telefon tok? Hol tudok csináltatni?
Figyelt kérdés
Nem használtam eddig tok2019. szept. 13. 18:58
1/3 A kérdező kommentje:
A leírás vége lemaradt
Eddig sosem használtam tokot, ezért nem igazán tudom, hogy mennyibe kerül egy átlagos darab. Vagy, ha tudtok egy oldalt, ahol nagy választékban lehet válogatni, azt is megköszönném.
2019. szept. 13. 19:10
2/3 anonim válasza:
Google keresőbe írd be a telefonod típusát, hagyj ki egy karaktert, majd írt e be a "tok" kifejezést, majd nyomj enter gombot a bevitelhez.
Ezt követően kedvedre válogathatsz a találatok közt.
Itt egy példa:
iPhone 8 tok = [link]
Ha még utána írod azt hogy "egyedi", vagy tetszés szerint hasonlókat, akkor specifikusan arra vonatkozó találatokat kapsz.
3/3 anonim válasza:
A Mobilfox pl 6000 forintért kínálja az "egyedi" tokokat, jól lehúzzák vele a vásárlókat, kb ugyanez az ebayről 4 dollárért kapható, ott is sokféle mintáju mobiltokot találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!