Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy a Huawei...

Lehetséges, hogy a Huawei telefonok 1 év után elkezdenek vacakolni?

Figyelt kérdés
Több Huawei van a családban és egy év után mindegyiknek van valami zizije.
2019. szept. 13. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
11%

??? lehetne bővebben a Zizi szó jelentését??? Mik történnek 1 év után velük?

((vagy ez csak egy burkolt "szidjuk a huawei-t" kezdeményezés lesz?))

2019. szept. 13. 10:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretném szidni, eddig meg voltunk elégedve vele. Az egyiknek a kijelzője bekapcsol hívás közben és tartásba rakja a hívást, elmegy a háttérkép, nem lehet felvenni, nagyon lassan tölt. A másiknak nem fordul el a kijelző.
2019. szept. 13. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
A P8 Lite már pár hónap után:) Lassul rendesen, normál használat és nem telepakolt tárhely mellett is. Illetve a kijelzője túl érzékeny, sokkal többször aktiválódik pl. nadrágzsebben, mint a korábbi telóim.
2019. szept. 13. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Nekem 3 Huawei telefonom volt + 3 van a családban is. Ezek közül egy volt az aminek beégett a kijelzője, a többinek semmi baja nem volt 1, de 2 év után sem. Az is lehet, hogy voltatok annyira pechesek, hogy mindannyian hibás telefont fogtatok ki. De lehet, csak szoftveres hiba egy frissítés vagy alkalmazás miatt. Gyári visszaállítás után is csinálja mindegyik ezeket?

#3 Azt akarod mondani, hogy egy 2015-ös készüléket vettél 2019-ben? Mert akkor ne csodálkozz, hogy nem bírja az újabb alkalmazásokat+funkciókat. Ráadásul a P8 Lite már megjelenéskor is egy gyengébb készüléknek számított.

2019. szept. 13. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
4: tudom, tisztában voltam az értékével(tönkrement telefon miatt kellett gyorsan venni egy újat, és nem akartam többet költeni erre). Csak az előző egy LG Leon volt, ami szintén nem egy csúcskészülék, viszont kb. két év alatt használódott el (lassult le) annyira, mint a P8 Lite néhány hónap alatt. Szóval az utóbbi kategóriájában is elég gyenge.
2019. szept. 13. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Én még 2015 májusban vettem egy Huawei Ascend P7-et, ami azóta is működik, sosem volt szervizben, és csak 4 év után az idén kezdett el vacakolni, amik nem vészesek, de azért kissé bosszantóak: az 1080p kijelző minden tartalmat csak max. 720p-ben jelenít meg, a hangszóró még full hangerőn is a negyedére halkult, illetve a szoftver elég gyakran magától csak úgy spontán témát vált a menüben! A gyári visszaállítást még nem volt időm kipróbálni, de nemsokára úgyis lecserélem, azon kívül a Huawei általánosságban nagyon jó minőségű telefonokat csinál!

Mindegyiket ugyanott vettétek? Mert ha igen, és az egy megbízhatatlan hely, akkor ne is csodálkozz, ha esetleg selejtes darabokat adtak el Nektek! Normál esetben a Huawei telefonok több évig jók!

2019. szept. 13. 20:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindkettő Telenornál lett véve.
2019. szept. 13. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
+ info (én vagyok a P8 Lite tulaj): független készülék, Bestbyte vásárlás volt.
2019. szept. 13. 22:15
 9/9 Egyemke válasza:
100%
Nekem már 4 éve van Huawei em és semmi gond nincs vele. Lehet csak rosszul bánsz a telódal
2019. okt. 18. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!