Balogh Bence 2019 kérdése:
Jó zenelejátszó Androidra?
Figyelt kérdés
Kétórás felvételeket szoktam hallgatni, de a Google Play Zene ezeket újabban nem nagyon tudja kezelni (ha pl. keresni próbálok benne). Régebben nem volt ilyen probléma vele. Kipróbáltam a toplistás lejástzókat, mindegyiknél ugyanezt tapasztalom. Ti mit használtok?2019. szept. 12. 11:53
1/6 anonim válasza:
VLC. Ha az nem viszi, akkor a felvétel a hibás, nem a lejátszó. Nekem fél órás tömörítetlen 16 bites PCM-et gond nélkül visz, tekerni is tudok benne.
3/6 anonim válasza:
VLC. Eleve szükséges ahhoz, az szuper uniós irányelvek mellett értelmezhető hangerőt el tudj érni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Teszteltem mindet :)
Tekerés szempontjából a Pulsar nem vált be, az AIMP és a VLC igen. De sajnos egyik sem bírta memóriával és idővel újraindult a fájl. A legjobban az AIMP bírta.
Viszont találtam egy olyat, ami mindkét problémámat megoldja, csak kicsit kényelmetlenebb kezelni: a Sony Music Center bevált.
2019. szept. 28. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!