Van olyan hely Pesten, ahol Doogee telefonhoz lehet kapni üvegfóliát/védőfóliát/tokot vagy bármit? Ha van, hol?
De se google, se árukereső nem adott ki ilyen üzletet?
Jófogás, hardverapro még esetleg?
De legjobb az lenne, ha el tudnál állni a vásárlástól! Vidd vissza, ez egy hulladék! Több Doogee-hoz volt „szerencsém” már rokonságból. Hardveresen még úgyahogy... de összeszerelésben, használhatóságban, kamerában, szoftveresen zéró, egy nulla!
Xiaomi-t vegyél legalább!
Legolcsóbb ajánlható teló:
Redmi 7
Kb 40 ezer
Köszönöm a választ. A telefon már megvan, az említett kellékeket keresem hozzá. Interneten nem vásárolok, olyan bolt érdekelne, ahova el tudok menni.Egyáltalán nem érdekelnek az okostelefonok, két hónapig ezelőttig nem is volt, csak már nem bírtam a nyomást 😀Nem is tudok rá vigyázni, ezért nem vettem drágábbat. Amúgy nekem semmi bajom vele, teljesen jó arra, amihez nekem kell. Csak kíváncsiságból, megmondod, hogy konkrétan mi a baj vele? Sokan szidják, de azok az ismerőseim, akiknek van, nem panaszkodnak rá, ahogy én sem. Ezért érdekel, mert sokaktól hallom, hogy sz.r, de az nem derül ki, hogy miért.
Várok még válaszokat, mert boltot azóta se tudok🙁
Szar, mert
-Sehol se találsz hozzá alkatrészt, kiegészítőt, stb.
-Sehol se tudod érvényesíteni a garanciát, mert nem lesz hozzá cserealkatrész.
-Szoftveres támogatás nulla
-Bármikor beadhatja a kulcsot, egyik napról a másikra megbolondul, és nem tudsz ellene semmit se tenni, mert nincs rá semmilyen támogatás
Soroljam még?
Biztos hogy nem fogsz találni ilyen üzletet.
Csak netről tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!