Milyen telefonod van most? Ha tehetnéd, milyet vennél helyette?
Oneplus 3T-m van.
Igazából jelenleg nincs különösebb késztetésem, hogy lecseréljem, sebessége rendben van, üzemideje egynek elmegy. Fotózni, videózni szoktam még vele, abban mondjuk nem kiemelkedő, de arra elég, hogy lőjek vele emlékbe képeket.
Ha választanom kellene, akkor S10e vagy S10 lenne most a befutó.
S10+.
Majd ha kijön 2 év múlva az S12+ vagy akármilyen néven a köv. generáció, arra cserélem, vagy bármire, ami akkor éppen jó lesz.
Nem vagyok megrögzött márkahű. Ez a második Samsung S+ szériás telóm, eddig ez érte meg, legközelebb fene tudja.
A mostaniak közül semmire sem cserélném el.
Jelenleg: Xiaomi Redmi 4X 3/32GB
Októberben váltja Xiaomi Mi 9T Pro 6/128GB vagy a még bejelentésre váró Mi Mix 4.
Galaxy A50.
S10+, csak hát nem egy árkategória a kettő. :D
Galaxy S8 Plust használok. Egyetlen zavaró technikai megoldás benne az ujjlenyomatolvasó helye. Sokkal jobb lenne a képernyőben, vagy akár alatta, de még a telefon oldalán is jobb helyen lenne.
Ezt leszámítva egy rossz szavam sem lehet rá. Egyszerűen teszi a dolgát szó nélkül. Az akku egy napot bőven kibír, a képernyő szép, és minden fut rajta, ami nekem kell. Szóval amíg ilyen jól fog teljesíteni, addig nem tervezek váltani. Ha a jövőben arra kerül a sor, akkor az aktuális Note modellt venném.
Ha viszont mégis most kéne, akkor Note 10 Plust vennék. Azzal pár évig megint ellennék.
Pocophone F1
Mivel munkaeszköz ezzel tudok 1 feleseget 2 gyereket eltartani így megbízható telefon kellett. Le nem cserélném hiszen tokeletes, nem is tudom mire tudnék komolyabb telefont hasznalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!