Milyen okostelefon való nekem kb.100-120 Ft-ig? Jelenleg nyomógombosom van, de fejlődni kell. Nem tudom, hogy milyen op rsz-t szeretnék, a típust sem igazán. Eddigi telefonjaim Sony-k voltak, messzemenően meg vagyok vele elégedve.
Amit szeretnék, hogy tudjak alkalmazást letölteni, netezésre, olvasásra, esetleg filmnézésre, szeretnék térképet, talán gpst, komfortossá szeretném a telefont. Amire nincs szükségem: közösségi oldalak, játékok, zenét sem akarok letölteni a google playből. Frissítsen magától vagy legalábbis jó lenne, ha nem nekem kellene bajlódnom vele.
Ha kb. ennyit mondok a boltban, akkor tudnak javasolni telefont? Vagy mit javasoltok még, mit kérdezzek? Aztán alszok rá pár napot és megveszem.
"A kérdező 120 ezerig keres"
Talán elírta, mert ott 120Ft van.
A 10. válaszolóra nem akartam pazarolni az időmet, de akkor megírom, valóban elírtam, 100-120 ezret szerettem volna írni.
Most a Samsung G A40-et néztem ki, a többinek a50, A70 nagy a képernyője, táskában szeretném tartani.
"A 10. válaszolóra nem akartam pazarolni az időmet, de akkor megírom, valóban elírtam, 100-120 ezret szerettem volna írni."
Köszönöm a helyesbítést! Én arra válaszoltam amit kérdeztél és nem arra amire gondoltál amikor kérdezted.
Sajnálom hogy most már én vagyok az oka a tévedésednek...
Vigyázni kell mit írsz. 1-2 nulla is sokat számíthat, pedig a nulla az semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!