Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefon való nekem...

Milyen okostelefon való nekem kb.100-120 Ft-ig? Jelenleg nyomógombosom van, de fejlődni kell. Nem tudom, hogy milyen op rsz-t szeretnék, a típust sem igazán. Eddigi telefonjaim Sony-k voltak, messzemenően meg vagyok vele elégedve.

Figyelt kérdés

Amit szeretnék, hogy tudjak alkalmazást letölteni, netezésre, olvasásra, esetleg filmnézésre, szeretnék térképet, talán gpst, komfortossá szeretném a telefont. Amire nincs szükségem: közösségi oldalak, játékok, zenét sem akarok letölteni a google playből. Frissítsen magától vagy legalábbis jó lenne, ha nem nekem kellene bajlódnom vele.

Ha kb. ennyit mondok a boltban, akkor tudnak javasolni telefont? Vagy mit javasoltok még, mit kérdezzek? Aztán alszok rá pár napot és megveszem.

2019. szept. 4. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valóban? A kérdező 120 ezerig keres, az LG G7 viszont 138 ezernél legolcsóbban!
2019. szept. 6. 15:59
 12/17 Szirty ***** válasza:
13%

"A kérdező 120 ezerig keres"

Talán elírta, mert ott 120Ft van.

2019. szept. 6. 20:48
 13/17 Alex Fly ***** válasza:
@11: 117k-ért láttam... Ennyiért best buy.
2019. szept. 6. 22:13
 14/17 Alex Fly ***** válasza:
2019. szept. 6. 22:14
 15/17 A kérdező kommentje:

A 10. válaszolóra nem akartam pazarolni az időmet, de akkor megírom, valóban elírtam, 100-120 ezret szerettem volna írni.

Most a Samsung G A40-et néztem ki, a többinek a50, A70 nagy a képernyője, táskában szeretném tartani.

2019. szept. 7. 05:43
 16/17 Szirty ***** válasza:
20%

"A 10. válaszolóra nem akartam pazarolni az időmet, de akkor megírom, valóban elírtam, 100-120 ezret szerettem volna írni."

Köszönöm a helyesbítést! Én arra válaszoltam amit kérdeztél és nem arra amire gondoltál amikor kérdezted.

Sajnálom hogy most már én vagyok az oka a tévedésednek...

Vigyázni kell mit írsz. 1-2 nulla is sokat számíthat, pedig a nulla az semmi...

2019. szept. 7. 20:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, végül az a40 mellett döntöttem a kijelző mérete miatt.
2019. szept. 12. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!