Emiatt megéri lecserélni a telefonom, jelenthet valós veszélyt?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ezt a cikket osztotta meg a facebookon, és az én telefonom is a listában van:
2019. szept. 2. 16:21
2/5 anonim 

válasza:

A táblázat azt mutatja, hogy a határérték alatt van mind.
3/5 anonim válasza:
Az ilyen sugárzás értékek egyébként rendkívül kicsik, sosem fognak bármilyen veszélyt jelenteni rád. De ha tényleg nagyon zavar akkor max arra figyelj, hogy a telód ne közvetlen a fejed mellett legyen elalváskor, de amúgy elvileg ez sem veszélyes.
4/5 anonim 

válasza:

Ez a rémhír már egy párszor megfordult itt-ott.
Utánanéztem a saját (Xiaomi) mobilon sugárzási értékének és összehasonlítottam a listán legjobbnak feltüntetett Samsung márka S9 -ével (mert csak arról van egyenlőre adat, az s10 -ről még nincs)
Xiaomi Redmi Note 4:
0,724 W/kg fejre
0,674 W/kg testre
S9:
0,684 W/kg fejre
1,501 W/kg testre
Az enyémben felül van az antenna (Xiaomi)
Az S9 -ben alul, így a testet éri a sugárzás java.
Ezek alapján a helyzet pont fordított...
Forrás:
5/5 anonim 

válasza:

Bocsánat, mellé ütöttem...
Az s9 esetén
0,683 W/kg fejre
A sugárzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!