A telefonom (Samsung A5) nem reagál a képernyő feloldó mintára, nem ismeri fel, hibásnak tartja, a számkóddal ugyanez van, és nem tudom használni. Pedig nagyon kéne! Mit tudok tenni?
Ha korábban már rákötötted gépre, szervizprogramra és az USB debug amellett hogy be van kapcsolva, társítva is van a géphez, akkor van esélyed kikapcsolni rajta az adatok megtartásával.
Ha ilyesmi nincs előkészítve, akkor nem igazán. Érdemes recovery-ben egy biztonsági mentést készíteni SD-re... TWRP-nél jellemzően a dokumentumokat, adatokat nem menti, csak a programokat, így fotók, stb. elveszhet. (3-as feletti TWRP némelyike támogatja a média mappa mentését is.)
A mentés (10-30 perc) után pedig hogy használhatóvá tedd, azt a teljes resettel tudod... (Adatok törlése)
Ha több időd lesz, akkor visszateheted a mentést és szórakozhatsz a feloldással.
Rootolt készülék, USB-debug bekapcsolva, társítva a debug 1 laptophoz az nagy segítség, de ezek hiánya sajnos elég problémás ebben az esetben.
Nekem is ilyen telefonom van A5(2016),de már az enyém is nagyon a végét járja, villódzó képernyő, fagyások, az érzékelője se a legjobb már...
Azt hiszem nekem is ideje cserélni, egyébként a képeket, videóidat el tudod menteni samsung clouddal a felhőbe, és onnan letöltheted azokat a másik telefonodra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!