Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik lenne jobb? Számhordozá...

Melyik lenne jobb? Számhordozás vagy egy új SIM?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg T-mobile-os vagyok, de a párom telenoros. Szeretnék egy telenoros kártyát, hogy olcsóbban tudjuk egymást hívni. A szüleim nem rajonganának az ötletemért, ezért nem szeretném hogyha tudnának róla, úgyis eljön az ideje, amikor elmondom nekik. Melyik lenne jobb akkor? Számhordozás vagy egy új SIM? és ha új SIM, akkor mindegy hogy telenor vagy djuice? és mennyibe kerülne?
2010. júl. 14. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem akarod, hogy a szüleid megtudják, akkor csak praktikusabb lenne megtartani a számod, mert szerintem feltűnne nekik, hogy más számon kell hívniuk... :S
2010. júl. 14. 10:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értettem az új SIM-et, hogy azt csak a barátommal használnám. Megmaradna a másik kártyám is.
2010. júl. 14. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:

értem...

szerintem ezt csak te tudod eldönteni, te tudod, hogy mennyit használod a másik számot, megérné-e esetlegesen két előfizetést fenttartani, de ami biztos:

akár új sim, akár számhordozás, ha nem kártyafüggetlen a mobilod, akkor bajba kerülsz, mert számhordozásnál is új kártyát kapsz a szolgáltatótól és akkor vagy kikódoltatod, vagy másik telefont veszel. ha kikódoltatod (vagy eleve független), akkor két simnél vagy cserélgetheted, vagy, ha lehet kapni veszel hozzá kétkártyás hátlapot, vagy csináltatsz egy ikersimkártyát, de akkor még mindig ott vagy, hogy a barátnőddel csevegsz, vagy várod, hogy hívjon, a szüleid nem fognak elérni. persze fix, hogy olyankor próbálnak majd keresni, és szerintem elöbb-utóbb fel fog tűnni nekik, hogy mi van ezzel a gyerekkel mostanában...

szerintem ha ilyen rejtőzködős dolgot akarsz csinálni, akkor a számhordozással egyszerűbb az életed, lebukás meg max a szüleid telefonszámlájánál van (pl. ha nem szoktak más szolgáltatót hívni, most meg van egy halom olyan hívásuk is), de azt az emberek nem nagyon szokták böngészgetni.

(elvileg az is egy lehetőség, hogy két telefont tartasz, de az is elég feltünő lenne szerintem)

2010. júl. 14. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!