Miért nem tudnak a 4k videó képes telefonok 60 fps-el rögzíteni?
Amit eddig találtam, egyik se tudott csak Gcam-el 60 fps-t, fullHD módban... A Xiaomi-k azért nem jönnek be ilyen téren, mert nem Android One-al jönnek, és a folytonos pulzáló fókusz idegesítő, tesztvideókon láttam.
Motorola One tud 60 fps-t, de az meg már elég drága ahhoz képest, és framedroppol...
Inkább lenne 60 fps 1080p csak mint 4k de csak 30 fps a telefonokban.
Tudtok ilyen értelmes modellt, ami tud minden ilyet?
a "folyamatos pulzáló fókuszt" ki lehet kapcsolni egyébként
Nekem Mate 20 Pro-m van, bár videóban nem a legjobb, de ha hirtelen gyosran rögzíteni kell valamit, és nincs kéznél a kamerám, akkor a telefonnal is FullHD 60FPS-ben tudok rögzíteni
Na igen, de gondolom már eleve magának hozza létre a slow-motion effektet, nem a nyers 240 fps fájlt töltöd át a gépre... Végül vettem egy Nokia 6.1-et, meglátom mit tudok kezdeni egy gcam-el, elvileg nem kell root hozzá.
szvsz ez valami marketing korlátozás lehet. Ha telefonnal is tudnál felvenni mindenféle formátumban és fps-ben, teljesen manuális mód mellett videót, akkor a kamerákat még annyian se vennék mint most... Pedig a hardver száz hogy minderre képes lenne. És még a dng raw formátumról fotó módban nem is beszéltem. A mai telók közül majdnem mind elvinné a camera api2-t...
Szemét dolog ez a marketing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!