Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja a telefonomnak a...

Mi baja a telefonomnak a memóriakártyával?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem egy telefont (Samsung S5230).Utána vettem bele egy 8 GB-os memóriakártyát.Az elején rendesen működött,de pár napja nem lehet bekapcsolni.
2010. júl. 14. 07:47
 1/6 A kérdező kommentje:

Amikor bekapcsolom mindent rendesen csinál (zenél,kéri a Pin kódot stb.)Aztán amikor a memóriakártyát töltené be akkor kezdi elölről az egész bekapcsolási folyamatot.Mikor viszont ki akarnám kapcsolni (miuán egyszer csodák csodájára sikerült bekapcsolni)akkor lejátssza megint a bekapcsolási folyamatot.

Kipróbáltam úgy,hogy kiveszem a m.kártyát.Úgy rendesen működik.

2010. júl. 14. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
garanciális, majd a szakszerviz kideríti....de előbb próbálj bele egy másik 8GB-os kártyát
2010. júl. 14. 08:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Oda menjek vissza ahol a telót vettem vagyis azt vigyem vissza vagy a kártyának van baja,és oda menjek vissza?
2010. júl. 14. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:
attól függ melyiknek van baja...ezért írtam, hogy próbáld ki másik kártyával ;)
2010. júl. 14. 08:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam 1 GB-os kártyával.Azzal működött.Közben előtte töltöttem a telefont.5 vonalkából 2 volt még a töltés előtt.az 1 Gb-os után visszatettem a 8-ast.Most azzal is jó.Lehet valami köze a hibához az,hogy nem volt teljesen feltöltve a telefon?
2010. júl. 14. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem mert nekem is olyan van és nem csinálja ezt
2010. júl. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!