NFC apphoz mindegy, mikor csatlakozom az internethez?
Figyelt kérdés
Még soha nem találkoztam a mobilfizetéssel. Olvasom, hogy legfeljebb 8 alkalommal tudok fizetni internetcsatlakozás nélkül. Feleslegesen nem akarom futtatni. A teló a munkahelyemen automatikusan feljelentkezik a wifin a netre. Ennyi elég, vagy el kell indítani az applikációt is?2019. aug. 30. 11:56
1/2 Mr. V. válasza:
A mobilfizetés bankonként változik, így a 8 alkalom sem 8, hanem pl. 5 az egyiknél, ahol én használom, de ott maga a program nem képes "digitalizálni" a kártyát.
Nem gondolom, hogy naponta 1x legalább ne kerülnél net közelébe, illetve 5x is költenél a kártyáddal egymás után ilyen módon.
A program (mint a banki programok általában) a háttérben fut azért, hogy egyenlegről, kártyaműveletről, üzenetről tudjon értesíteni, így ha nem tiltod le (rootolt készüléken) a háttérben futást, akkor nem kell külön elindítanod, ha lesz neted, akkor jelezni fog, hogy kártyahasználat történt.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, gyors voltál és hasznos. Budapest Banknál vagyok, itt 8 a limit, de így végül is mindegy. Otthon is van wifi, bent is, így ha nem tudok fizetni, akkor üres a zseb. Azon meg a net nem segít. :-)
2019. aug. 30. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!