Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A megadott adatokkal nem...

Army200 kérdése:

A megadott adatokkal nem lehetséges a rendelés. Kérjük, ellenőrizze az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, és továbbra is kérdése van, akkor a visszaeles-megelozes@telenor.hu címen várjuk azt. Köszönjük!?

Figyelt kérdés

#megelözés@telenor.hu
2019. aug. 30. 07:55
 1/5 A kérdező kommentje:
írtam a fenti email címre de még választ nem kaptam sajnos nem tudom mi lehet a probléma minden csekket pontosan fizetünk fél éve fizetek egy élőfizetést és szeretünk volna kihozni még egyet de sajnos nem tudjuk mert mindig ezt az üzenetet kapjuk ha valaki tudna eben segíteni hogy mi is lehet az adót probléma meg köszönném
2019. aug. 30. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem helyesen vitted be a rendelésnél az adataid!

Ha online nem sikerül, hívd fel őket vagy menj el üzletbe.

2019. aug. 30. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért hiszik azt sokan, hogy a gyakorikerdesek az a Mediamarkt, Euronics, Telenor, Vodafone, Telekom, stb cégek összesített ügyfélszolgálata?

Nem az.

Amit csak ott lehet megkérdezni, azt nem itt kell megkérdezni.

2019. aug. 30. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez itt nem a Telenor ügyfélszolgálat.
2019. aug. 30. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az ide írt szövegedben legalább 5 db. helyesírási hiba van. ( nem kritika, tény!) Ha a Telenorhoz írt kérelmedben is hasonló arányban vannak a hibák, akkor ne csodálkozz, hogy egy automata nem tudja értelmezni. A te kedvedért nem fognak felvenni egy magyartanárnőt a levelek értelmezéséhez.

2019. aug. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!