Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha átütöm mobil imei számát,...

Ha átütöm mobil imei számát, azért megüthetem a bokám?

Figyelt kérdés
Vettem egy Hauwei mobilt, amit a szolgáltató letiltott, az eladót sajnos nem tudom elérni, ha átütöm az imei számot, azzal bajba kerülhetek? doboza is megvan telefonnak minden, én voltam hülye, hogy használt mobilt vásároltam :S

2019. aug. 29. 23:22
 1/9 Turbo333 ***** válasza:
20%

Azaz Rootolni akarod? Vagy mit? Ha rootolni akarod akkor csak garancia vesztés jár. Mondjuk használt telefonnál ez nem áll fent

.

2019. aug. 29. 23:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, az IMEI számot akarom átütni, de csak akkor ha ezért nem sértek törvényt, olcsón vettem a mobilt, lehetett volna annyi eszem, hogy olcsó húsnak híg a leve, de már mindegy
2019. aug. 29. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Tegyél feljentést mert az is lehet hogy lopott telefont vettél.
2019. aug. 30. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Az imeit nehogy átüsd! Ne ronts még tovább a helyzeteden.

Ostoba voltál, most le kell nyelned a békát.

2019. aug. 30. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

"Vettem egy Hauwei mobilt, amit a szolgáltató letiltott, "

Részletre avásárolta akitől vetted, de ős em adhatta volna el, mert nem az övé amíg ki nem fizeti.

Az egy dolog, hogy nálad van, de az, hogy te megvetted, akár orgazdaságként is értelmezhető. Szóval nem ugrálnék a helyedben.

2019. aug. 30. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez a trükk Magyarországon egyidős a mobiltelefonnal...
2019. aug. 30. 08:09
 7/9 Gugu Gabor ***** válasza:
83%
hogy mennyire reális hogy elkapnak vele azt nem tudom, de tudtommal bűncselekmény kategória
2019. aug. 30. 10:26
 8/9 A kérdező kommentje:
nembaj, jó lesz wifire meg fotókat csinálni vele :D köszönöm a válaszokat
2019. aug. 30. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Viszont ha lopott, és rendőrségi feljelentés útján lett tiltva, akkor nálad megtalálják, akkor már hiába fogod mondani, hogy "hát a gázsitó vettem"
2019. aug. 30. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!