Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobilnál mostanában semmi...

T-mobilnál mostanában semmi akció nincs?

Figyelt kérdés

Olyan csomagom van ami már lezárt, hasonló újak mind drágább, két évet aláírva adnak 6600 Ft kedvezményt készülékre... ami így kb. ugyanannyi mint ha megveszem máshol.

Nincs már semmire semmi akció, vagy csak nem találom, vagy csak nekem nincs?

2019. aug. 29. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

A csomaghoz járnak, illetve karácsony fele vannak akciók készülékekre. hogy -5000 vagy -10% minden készülék árából ilyen csomag esetén.

Az én csomagom már nem létezik, nem a legjobb de még mindig jobban megéri. Én édesanyám csomagjára szoktam kihozni ha van ami szolgáltatónál olcsóbb, mint ha megvenném egybe mondjuk valahonnan.

2019. aug. 29. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz, nekem egy hasonló konstrukció harmadával olcsóbb, mint 2 éve. És most is megújultak a csomagok pontosan ugyan az a csomag amire májusban aláírtam 100 Ft-al olcsóbb lett.
2019. aug. 29. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem olyan lezárt csomagom van ami 6ezer körüli egy hónapban. Minden újabbal legalább egy ezressel rosszabbul járnék. Két év hűség alatt ez legalább 24ezer forint.

Ennek fényében keveslem a 6600 ft kedvezményt, mert nem kedvezőbben jönnék ki, hanem két év alatt a 6600 levonásával 17-18ezer forinttal többet fizetnék. Így nincs sok értelme hosszabbítanom.

2019. aug. 29. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Erősen ajánlott személyesen bemenni egy T pontba, és ott kérdezni ilyenekről, ott tudnak személyes ajánlatot adni. Főleg ha Magentás vagy, az esetben egész jó kedvezményt tudnak adni, akár ki is hozhatsz ingyen egy 80-90000Ft-os mobilt.
2019. aug. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!