Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet gombnyomós...

Hogyan lehet gombnyomós telefonokra zenét letölteni?

Figyelt kérdés
Anyukámnak alcatel márkájú gombnyomós telefonja van. A töltő lyuka ugyan olyan mint akármelyik androidos telefoné. Az a kérdésem hogy ezekre lehet e zenéket tölteni? Ha igen, hogy?

2019. aug. 29. 09:34
 1/4 anonim válasza:
Szia. Ha amivel tölti a telefonját annak lejon a töltő feje akkor ugyanúgy tudod ratolteni. Pl. Gépre letoltod a zenét és USB-vel rarakod. Ha elakadsz írj nyugodtan.
2019. aug. 29. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Bluetoothal rá lehet küldeni.
2019. aug. 29. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Addig értem, hogy összekötöm a géppel. Rámentem a zenét tartalmazó mappára és ott jobbklikkeltem a zenére. Ott volt hogy küldés:

-asztal

-dokumentumok

-fax címzettje

-levél címzettje

-teamviewer

-tömörített mappa

-DVD- RW meghajtó ( E:)

Melyikre kell rányomni? Vagy nem így kell?

2019. aug. 29. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora a telefon tárhelye, és van-e lehetőség memóriakártyát tenni bele.

SImán látszani kell a Windows intézőben a telefon tárhelyének, mint külső USB meghajtónak.

Egyszerűen át kell húzni rá a megfelelő könyvtárba a zenéket.

A telefnt pontosan nem nevezted meg, nem tudom mekkora saját tárhelye van, és van e bővítési lehetősége. Nekem buta Samsungom volt, valami nevetséges (talán 64 MB) tárhelye volt, de kezelte a 2 GB méretű SD kártyát.

2019. aug. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!