Szerintetek nem ciki hogy a Samsung nem ad garancia érvényesítés esetén cserekészüléket?
Mai napon 4 Samsung boltban is voltam,mert elromlott a telefonom és közölték hogy nincs cserekészülék.
Elmentem telenorba és a média marktba is ahol vásároltam a készüléket. SEHOL NINCS cserekészülék.
Nem is veszek semmi Samsungot többet. Eddig sem volt szimpatikus ( a telo amit javíttatni kell az is céges ).
A mosógépem samsung az is egy gagyi.
Nem szeretném magyarázni, a lényeg hogy úgy érzem h a mai világban ezt úgy illene.
Nagy verseny a piacon.
Telefonok egyre nagyobb szerepet toltenek be az életunkben és egyre drágábbak is.
"Nem szeretném magyarázni, a lényeg hogy úgy érzem h a mai világban ezt úgy illene."
- Te így érzed, a samsung meg nem. Most mi lesz????
"Nagy verseny a piacon."
- Így van. Ettől lesz cserekészüléked????
"Telefonok egyre nagyobb szerepet toltenek be az életunkben és egyre drágábbak is"
- Ja, és akkor mi van? Sok embernek nem egy telefonja van meg általában egy még használhatót cserélnek le egy újabbra. Már is ott van a cserekészülék. Ha ennyire érzékenyen érint a telefon nélküliség akkor úgy is meg fogod oldani. Veszel addig egy másikat és már is van cserekészüléked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!