Androidon csak jobbra húzással lehet fogadni a hívást, vagy ez alkalmazásfüggő?
Figyelt kérdés
Most nem az értesítési sávról van szó.
Az alkalmazások közötti turkálást szeretném elkerülni, ha azt mondjátok, hogy ez ilyen, akkor kár kísérletezni.
Megoldható, hogy ne kelljen csúszkálni, hanem csak egy ponton érinteni?
Android 5.1 Lollipop. Záróképernyőt nem használok, ha ez számít esetleg. Köszönöm előre is.
2019. aug. 27. 22:04
1/5 anonim válasza:
Inkább UI-függő, hogy melyik gyártó milyenre tervezi a saját kezelőfelületét és annak funkcióit! Nekem Huawei van (EMUI), ezen közéről kell a félkört balra húzni, ott van a zöld kagyló!
2/5 anonim válasza:
3/5 qkker1 válasza:
Nálam vagy a kagylót kell megérinteni, vagy felfelé húzni. Nokia3, és 7, droid 8-9.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, leminősítő nem én voltam, de megpróbáltam felfelé kompenzálni.
2019. aug. 28. 09:31
5/5 anonim válasza:
Régebbi Samsungon gombnyomással is lehet hívást fogadni/elutasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!