Kezd meghalni a telefonom, vagy mi történik vele?
Van egy Huawei Ascend P7 telefonom, ami már 4 éves, nagyon elavult, de még mindig szinte tökéletesen működik a gyári KitKat verzióval, 2 apró hibát leszámítva: a kijelzője Full HD, de már 1 hónapja csak 720p-ben jelenít meg minden tartalmat, és már a névjegyében is ez van a felbontáshoz írva, átállítani nem tudom sehol! Ami pedig sokkal bosszantóbb, hogy ma reggel óta már a hangszórója is nagyon halkan szól, pedig a beállításokban mindenfajta hang ereje fel van nyomva a maximumra!
Szeptember elején már mindenképp le fogom cserélni, de addig is eléggé bosszantó! Mit tegyek?
"Szeptember elején már mindenképp le fogom cserélni, de addig is eléggé bosszantó! Mit tegyek?"
Itt van a válasz a kérdésedben. Pontosan mi a gondod akkor? Mindjárt itt a Szeptember eleje, kibírod. Én 3 hónapig is kibírtam mobil nélkül.
Nem lesz jó ébresztőnek, mondom hogy nagyon halk, nem érted?!
Van itt valaki értelmes válaszoló is?
Értelmes kérdező megírta volna:
"Gyári visszaállítást már próbáltam, ezért ne fáradjatok annak ajánlásával, köszi!"
Semmire nincs garancia, ez csak egy lehetőség, amit szokás megpróbálni, indokolt esetben.
Visszaállítás után sokszor kellemetlenebb (időigényesebb), hogy újra kell konfigurálni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!