Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung 5230-as jó telefon?...

A Samsung 5230-as jó telefon? Most szeretnék venni, de nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 19:58
 1/8 bp1985 ***** válasza:
Olvass vissza pár kérdést erről a telefonról. Akinek ez van, dicsérni fogja, de elég sokan le is húzzák. Lassú a touch wiz miatt, minden második ember ilyet vesz, a touch-on kívül semi jó nincs benne, ahhoz képest drága. Se gps, se wlan. Ráadásul témát is csak sw bütykölés után tudsz rátenni. Én örültem, hogy megszabadultam anno tőle.
2010. júl. 13. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez pont így igaz. Ki szídja, ki nem. Nekem nem rég ota van meg és sztem kicsit túlzás amit írnak róla. Az enyémet egyáltalán nem mondanám lassúnak. rendesen érzékeli az érintést, nem fagy le és kezeli rendesen a javát is. Szerintem meggondolandó kinek mire kell, aki netezni akkar rajta nap hosszat annak valószínűleg nem fog bevállni, de akinek csak egy sima alap tudású telefon kell annak tökéletesen megfelel. Én szeretem és semmi gondom nincs vele, az meg, hogy tömeg telefon oké az ez tény de attól kétlem, hogy rondább lenne vagy kevesebbet tudna. Ha meg csaj vagy akkor La'fleuros tuti tetszene, vagyis a többségnek bejön. Nekem is ilyenem van:)
2010. júl. 13. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez a teló van, bordóban. 11 napos, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem lassú egyáltalán, és simán viszi a játékokat is. Az engem nem zavar, hogy témát nem lehet rakni rá, mert saját képet viszont tehetsz a főmenüre! Egész jól játssza a zenéket, és szép képeket készít. Én csak ajánlani tudom. És nagyon szép telefon! :)

Szerintem megéri megvenni.

2010. júl. 13. 20:06
 4/8 anonim válasza:

nekem is S5230-om van..még pedig La'Fleur...:)

ballagásomra kaptam,még májusba :)

én nagyon meg vagyok vele elégedve szerintem jó telefon...

2010. júl. 13. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy normális válaszokat írtatok, próbáltam rákeresni, de azokból a válaszokból sok hasznos dolgot nem tudtam leszűrni. Igen lány vagyok. A fehér szín tetszene azt hiszem. Esetleg van valakinek ebben a színben? Azért vagyok ennyire tájékozatlan, mert élőben még nem láttam, csak webshopon keresztül.
2010. júl. 13. 20:25
 6/8 bp1985 ***** válasza:
Másodiknak: pl nokia 5230 van vele egy tudásban, csak abban van gps. Rakd egymás mellé a 2 telefont, nézd meg, hogy gyors e. Rámész egy fotóra a telefonkönyvbe, gondolkodik, hogy mi az, majd megnyitja 4-5 mp után. Én sw-re nagyon figyelek, amint jön ki új, megy rá, és ment is rá az eddigi telefonjaimra is. De Ha nem zavar a téma, meg hogy kicsit lassú, meg mindenki ilyet vesz divatból,vedd meg. Nem lebeszélni akarlak róla, csak leírtam a véleményemet.
2010. júl. 13. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Hát nem tudom nekem egyáltalán nem 4 5 másodperc mire fotót megnyit:S:S Én netezésre nem használom egyáltalán. Így engem a net rész nem foglalkoztatt. Azzal a nokiával nekem egyedül a kinézete nem tetszik. Ez a telefon inkább nőiesebb, kinézetre szerintem szebb. Azért mondtam, hogy átkell gondolnia a kérdezőnek mire szeretné használni. Én nem zsídok semmilyen fajta telefon sem nokiát sem semmelyiket mindenkinek más az izlése, elvárása és sztem ennyi van aki Iphonra esküszik van aki nokiára van sztem izlések és pofonak mert nem vagyunk egyformák:)
2010. júl. 13. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
*szídok
2010. júl. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!