Hogyan tudnék megint belépni?
Van egy LG K11(K10 2018) telefonom és elfelejtettem a feloldási mintámat, és egy újraindulás után most nem tudom feloldani. Van valami lehetőség, praktika, titkos kód vagy valami hogy ismét használhassam? amikor pár napja beállítottam a kódot, akkor megadtam egy "biztonsági pinkódot". azt hogy lehet életbe léptetni? esetleg egy bizonyos sikertelen próbálkozásszám után? már 30x próbálkoztam de semmi...
légyszi segítsetek, nem feltörni akarom valaki telóját...
Sosem értem, hogy egy százszor megadott mintát, hogy lehet csak úgy elfelejteni.....
Egyébként, ha folyamatosan próbálkozol hibásan 5-10 alkalommal, akkor kérnie kellene a GOOGLE fiók adataidat (email+jelszó), majd ezekkel feloldania a készüléknek
A kódot a kérdés előtt két nappal állítottam be, és azóta nem indítottam újra a telefont. A kódot sose használom, ujjlenyomattal oldom fel mindig.
Am nem ez nem kér ilyesmit. De már ment a hrad reset úgyhogy mindegy.
a kérdésben MINTÁT írtál, nem kódot
a MINTÁT Minden feloldásnál használni KELL, ha egyszer beállítód...
Megadtál egy biztonsági PIN-t, de később meg azt írod, azt felejtetted el, szóval eléggé sántít a történet.....
#5 huhú kajak nagyon zagyván írok na szal annyi volt hogy beállítottam a mintát, de nekem az nem kell ha fel akarom oldanu mert ott van az ujjam. Két napig nem is használtam, elfelejtettem. Utána újraindítottam a telefont, akkor meg kell a minta mert bekapcsoláskor kell. És nem tudtam. A pint nem kérte 30 próbálkozás után sem.
De már mindegy mert ment a hard reset és kb mindent visszatöltött vmi felhőből úgyhogy most már minden szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!