Melyik telefont válasszam?
A mostani telefon ( Iphone 5 ) már lassan lecserélném. Viszont dilemmába vagyok, hogy mit is vegyek.
3 telefon az ami tetszik.
Az Iphone XS max, a Samsung Galaxy Note 10 plus, és az Iphone XR.
Melyiket javasolnátok? Munka eszköz is lenne egyben. Nem játékra kell. Valamint fontos szempont, hogy legalább bírja 2-3 esetleg 4 évig.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
Amúgy van drága telefon, ami nekem is tetszik, de ha a zsebemben marad kb 200 kiló, az még jobban tetszik. Bár az anyagi helyzetedet nyilván nem ismerem, lehet, hogy neked egy Note 10 plus is aprópénz, nem tudhatom...
De ha nálad a "státuszszimbólum" faktor is jelentős, akkor válaszaimat tekintsd tárgytalannak!
Nálam a használhatóság szempont, és a tartósság.
Motorolám még nem volt.
Tartósság tekintetében pedig kiemelkedő a Moto. Nekem a 20 év alatt egyszer sem kellett elővennem a garanciajegyet, pedig két év gyári gari van rájuk.
Szerintem fontold meg jól, és dönts belátásod szerint!
Végül is az Iphone Xs Max lett. Néztem a Motorolát is, de nekem az túl hosszúkás.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!