Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legkisebb vodeó és...

Melyik a legkisebb vodeó és zeneformátum a telefonoknál? (nekem speciel a k300i-nél)

Figyelt kérdés
Már úgy értem a legkisebb formátumot, hogy amiben a legkisebb a mérete egy adott videónak, vagy zenének, mert avi formátumban már 3perc már 19,3 Mb (videófelvevővel) ártkonvertálva meg 3gp-be 645Kb!
2010. júl. 13. 13:02
 1/3 anonim válasza:

videóformátumnál a 3gp kiterjesztésű fájl, zenénél pedig az amr.

ezeket is lehet állítgatni bitsűrüség felbontás ...

ezek a legkissebbek de hátrányuk hogy a minőségük viszon minél kissebbek annál "rosszabak". régen ugyan ilyen telefonnal szórakoztam így konvertálgattam próbálgattam őket és van egy bizonyos tartomány amikor még elfogatható a zene-video minősége és nem túl nagy. ha nagyon lekicsinyítettem akkor gyengébb minőségű zenékből kb 20 25 db is rátettem de már régen volt. ha érdekel bővebben a konvertálás írj szívesen segítek.

2010. júl. 14. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Én format factory-val szoktam konvertálgatni, azon van minden video, zene ami csak kell!! :D

Köszi a segítséget!!:D:D

2010. júl. 14. 17:42
 3/3 anonim válasza:
nagyon sívesen! ajánlanám esetleg a super convertert rengeteg beállítási lehetőség,és szerintem elég gyorsan dolgozik, video mp3 amr mp4... szinte minden+telefon típusok nokia motorola sony ericsson...
2010. júl. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!