4/8 anonim válasza:
Oké, pirospacsi-matyik, soroljátok, miért jobb az ájfonotok. De csak arra vagyok kíváncsi, mit egy jobb android nem tud.
5/8 anonim válasza:
Annyira imádom amikor a szellemileg enyhén visszamaradott emberek szidják az apple vagy az androidot, minden egyéni ízlés kérdése, az iphone 7 most is egy jó kis telefon szerintem,és egy darabig az lesz viszont android fronton is vannak jó telefonok ennyiért,amelyik neked szimpatikusabb azt vedd,de maga az iphone 7egyenlőre még megéri
6/8 anonim válasza:
akkor újra, áruld el, miben tud annyival többet, hogy megérje az árkülönbség.
7/8 A kérdező kommentje:
Látom az jött le hogy iphone fan vagyok. Mostani telefonom is android. Csak szeretnék egy új telefont vásárolni és az iphone 7 benne van abban az árgategóriánban amiben én készüléket szeretnék venni. Tudom hogy ebben az árban vannak jobb telefonok is pl.:xiaomi mi 9t csak szimplán kíváncsi voltam hogy megéri.
2019. aug. 21. 00:40
8/8 A kérdező kommentje:
De vannak olyan olyan tulajdonságai az iphone 7-nek amik nekem viszonylag fontosak lennének és sok más ebben az árgategóriában lévő telefon nem tudja.
2019. aug. 21. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!