A kérdés az lenne hogy valaki tud-e olyan app lockert amelyik beépül a rendszeralkalmazások közé, mint pl. a Google PDF olvasó, ugyanis a húgom rájött hogy az app törlésével megszünteti a zárolást is? (Remélem jól kategorizáltam)
Milyen telefonod van?
HUAWEI gyárilag tud ilyet (alkalmazás zárolása címszó alatt)
Egy Samsung Galaxy J3 volna az alany.
A képernyőzárat is folyton feltöri :/
Ezért kellene egy második védvonal.
De lehet, rootolás után az apk fájl system/app mappába helyezésével telepíthetó rendszeralkalmazásként az app. Aztán vagy jól fog működni vagy nem.
Egyébként javasoltuk már a képernyőzárat?
Köszönöm a segítséget, pont most találtam rá egy appra (AppLock néven, a DoMobile Lab-tól , ha valaki esetleg hasonló cipőben jár ), amiben van külön opció az alkalmazás ikon elrejtésére a menüből, innentől pedig ha lezárom a beállítások alkalmazást akkor nem tudja törölni, + van rajta egy király lehetőség arra, hogy ha megnyitsz egy alkalmazást akkor nem rögtön kéri a jelszót, hanem előbb ki írja hogy az Xy app leállt, és ha megfelelően kattintasz az OK-ra, akkor dobja csak be a jelszó mezőt.
Azért írom le, hátha valakit érdekel, de ha nem akkor kövezzetek meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!