Samsung és LG mobilok között van jelentős minőségi különbség?
Figyelt kérdés
Vodás vagyok, telefont cserélek. Kérdésem elkéset, mert már megrendeltem egy LG K50 Dual SIM telót. Az Crazy Salesben volt pár tavalyi Samsung Galaxy, hasonló árfekvésben is.
Feltétel volt a kamatmentes részlet és a 60 ezer forintos felső határ.
Rossz döntés volt LG-t választani Samsung helyett (konkrét modell megjelölése nélkül!)
2019. aug. 16. 22:36
1/2 anonim válasza:
Dehogy volt rossz döntés...
Én már a második LG telefonomat használom, az előző (L90 D410) meg kb. öt éves és mind a mai napig működik.
A samsungokat agyonreklámozzák de, attól semmivel nem, lesz jobb az LG-nél.
Legalábbis ez az én magánvéleményem.
2/2 anonim válasza:
Alapvetően nincs különbség ár/érték arányban, de normális frissítéseket ne várj az LG-től. Valamilyen oknál fogva azokkal nem foglalkoznak🤷🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!