1/4 anonim válasza:
iPhone fanatikusok az XR-re, Androidosok népe az S10-re fog szavazni. Szerintem mind a ketto kivalo telefon, osszehasonlitani felesleges oket. Ha ilyen telefonon gondolkozol, feltetelezem mar tudod hogy mire es hogyan fogod hasznalni. Azt vedd, amelyik ennek jobban megfelel, nomeg amelyik jobban nez ki:) Ha engem kerdezel, en az S10-et valasztanam, megpedig a kijelzoje miatt.
2/4 anonim válasza:
2010-ben egy német ismerősöm azt mondta :
Ha a médiában élsz és arra kell egy eszköz akkor csak az Apple MacBook és iPhone.
Ha más egyéb tevékenységgel foglalkozol és office - ozol csak a Windows és Andro telefon.
Megtapasztaltam, hogy teljesen igaza volt.
Mindegyiken túl vagyok MacBook Air és 2008 óta iPhoneb...uziként mára csak Windowst és Androt használok, mert sokkal egyszerűbb igy.
3/4 anonim válasza:
iphonet használok és van egy samsungos tabletem 80 k s szóval nem valami drága
mint telefonnak iphonet vennék magamnak de bármi másba meg nem
én magamnak az ios et jobbnak találtam
4/4 anonim válasza:
Amelyik rendszer neked kézre kell. Menj el Media Marktba, és fogd kézbe mindkettőt, próbáld ki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!