Mennyire kompatibilis egy iPad az Androiddal és egy PC-vel?
Nagyon utálom az Apple termékeket (tapasztalat), de tabletre van szükségem és sajnos az android oldalon a gyártók elhanyagoltan foglalkoznak tabletekkel, ebből adódóan le is vannak maradva. Sajnos kénytelen vagyok iPad-et venni, viszont aggaszt, hogy mennyire kompatibilis a többi kütyümmel. Annó (bár szégyellem), de engem is bepalizott az Apple marketingje és volt egy iPod Touch 2G-m, majd utána egy iPhone 4S-em. Borzalmas volt mind a kettő, semmivel nem volt kompatibilis, egy rémálom volt a fotók, zenék, kontaktok kezelése, és az iOS is pocsék volt.
Jelenleg van egy androidos telefonom (OnePlus 7 PRO), egy Samsung okosórám és egy Windows 10 otthoni PC-m. Ami érdekel, hogy mennyire kényelmesen tudom összehangolni ezeket az iPad-el. Ilyenekre gondolok, hogy pl. amit a telefonom csinálok képet, az automatikusan megy fel a google fotókba, így egyből látom a PC-men is. Ugyenez van letöltött file-okkal, amik szintén mennek fel felhőbe (google drive), így nem kell fizikailag átpakolni semmit, minden oda-vissza elérhető, kábelek dugdosgatása nélkül. Szintén ez a helyzet az App-okkal, kontaktokkal, zenékkel is. Ami a telefonomban benne van, az az órámon is megjelenik, és a gépemen is látom. A telefonomat 2 hete vásároltam, és az első indításnál a felhőből minden automatikusan átment előző telóból, semmit nem kellett kézzel letölteni meg beállítani.
Ezek azok amik érdekelnek, iPad mennyire hajlandó együttműködni más, nem Apple kütyükkel?
Samsungnak elég jó tabletjeik vannak egyébként, de ha neked mindenféleképpen Apple kell akkor mondom:
-fájlokat áthelyezni tudsz gépre oda vissza.
-andorid és iOS közt Bluetooth adatátvitel nem nagyon van.
A legtöbb dolog viszont felhő alapú Google stb. szóval nem tudom mire másra lehet még használni egy iPadet, hogy kompatibilis problémák legyenek.
"iPad mennyire hajlandó együttműködni más, nem Apple kütyükkel?"
Minimálisan.
Ajánlom a Samsung tabletteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!